کانورتر توربین بادی

معرفی
توربین بادی به توربینی گفته می شود که برای تبدیل انرژی جنبشی باد به انرژی مکانیکی به کار میرود. توربین های بادی در دو نوع با محور افقی و با محور عمودی ساخته می شوند. از لحاظ نحوه اتصال نیز توربین های بادی به دو دسته متصل به شبکه (On grid) و منفصل از شبکه (Off grid) تقسیم بندی می شوند.در سال های اخیر با توجه به محدود بودن منابع انرژی و افزایش تقاضا برای تولید انرژی از منابع تجدیدپذیر به خصوص انرژی باد، پیشرفت های زیادی در سطوح دانشگاهی و صنعتی برای ساخت توربین های بادی، ریز شبکه ها و... حاصل شده است. همچنین با توجه به مزایای ژنراتور سنکرون مغناطیس دائم از جمله حجم و وزن کم، بازدهی بالا و عدم نیاز به جعبه دنده، استفاده از این نوع ژنراتور در توربین های بادی، گسترش یافته است. شرکت نیان الکترونیک با داشتن تجربه و سابقه طولانی در ساخت مبدل های الکترونیک قدرت با طراحی و ساخت کانورتر 100 کیلووات برای ژنراتور سنکرون مغناطیس دائم و ایجاد دانش بومی، گام های بلندی برای توسعه استفاده از انرژی بادی در کشور برداشته است و اکنون در حال انجام مقدمات تولید انبوه این محصول در توان های بالاتر است.
کاربرد
توربین های بادی On Grid مجهز به ژنراتور نوع PM جهت تبدیل و تزریق انرژی الکتریکی تولید شده نیاز به مبدلی دارند تا ضمن تبدیل نوع انرژی الکتریکی مشخصات انرژی حاصل شده را با شبکه برق هماهنگ نموده و با رعایت حفاظت های لازم اقدام به تزریق انرژی تولید شده به شبکه سراسری نماید. کانورتر توربین بادی شرکت نیان الکترونیک بر اساس آخرین استانداردها و تکنولوژی روز طراحی و تولید شده و تمامی حفاظت های لازم در کنار راندمان بالای آن هم اکنون در اختیار متقاضیان قرار دارد. چندین نمونه از این محصول با توان 100 کیلووات طراحی و تولید شده که هم اکنون در چند نیروگاهی بادی به بهره برداری رسیده است و لازم به ذکر است این شرکت توانمندی طراحی و تولید سفارشی بر اساس نیاز مشتریان در توان های مختلف را نیز دارا می باشد.
- نیروگاه های بادی بزرگ
- نیروگاه های کوچک خصوصی
ویژگی ها
- واکنش دینامیکی بالا
- پوشش توربین های PM در سرعت های پایین، متوسط و بالا
- قابلیت ردیابی نقطه کار بهینه (MPPT)
- قابلیت عملکرد در گستره وسیع تغییرات سرعت باد
- قابلیت همخوانی با ژنراتورهای مغناطیس دائم (PM)
- مجهز به سیستم کنترل از راه دور
- مجهز به دیتا لاگر و ثبت آلارم ها
- بدنه یکپارچه و پوشش رنگ الکترواستاتیک ضد خش و ضد ضربه
- راندمان بالا
- دارای سیستم کنترل از راه دور
اخبار
- بازدید معاون محترم اقتصادی استاندار و مدیرکل اداره صمت خراسان از نیان الکترونیک
- بازدید هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار از نیان الکترونیک
- بازدید معاون وزیر نیرو از توانمندی های نیان الکترونیک
- تعریف روابط عمومی به روایت مهندس محمدعلی چمنیان
- اهداء خون، اهداء زندگی
- نیان الکترونیک تنها نماینده ایران در نمایشگاه SVIAZ روسیه
- ضیافت افطاری نیان الکترونیک به مناسبت 27 امین سال تاسیس
مقالات
- A Harmonic Elimination Method For Three-Phase PWM Rectifier To Reduce Computational Complexity
- طراحی و ساخت دستگاهی به منظور بازیابی انرژی آسانسور
- On-line Battery Impedance Measurement Using Oscillation Excitation
- Effects of Irradiance Patterns on Efficiency of a Photovoltaic System Controlled by the Perturbation and Observation Method
- طراحی و ساخت موتورسنکرون مغناطیس دائم ( PMSM) با بازده بالا و نوسان گشتاور کم برای استفاده در کولر آبی
- A Fast and Cost-Effective Control of a Three-phase Stand-Alone Inverter
- کاهش تولید گازهای گلخانه ای به واسطه استفاده از انرژی بادی و سیستم ذخیره ساز انرژی