توسکستان زیبا، به شبکه ارتباطی کشور پیوست

1400/04/26

اشتراک گذاری

پیاده سازی سیستم تغذیه نیروی سایت همراه اول توسکستان توسط نیان الکترونیک، با موفقیت اجرا و به بهره برداری رسید.  

توسکستان
با توجه به پیشرفت های بسیار در زمینه ارتباطات و تکنولوژی هنوز هم، مناطق دور از دسترسی در کشور وجود دارند که دسترسی به اینترنت و شبکه مخابراتی برای آنها به سادگی میسر نیست. در همین راستا وزارت ارتباطات برای ارائه خدمات اینترنت و مکالمه به ساکنین و گردشگران این مناطق، اپراتورهای کشور را ملزم کرده تا اجرای طرح ارتباطات بین روستایی USO را در اولویت کار خود قرار دهند.

سایت نیان الکترونیک
سابقه درخشان نیان الکترونیک در طراحی و ساخت تجهیزات زیرساختی کشور، بهینه سازی، نگهداری و...، در طول مدت 26 سال سابقه در همراهی صنعت مخابرات کشور، باعث شد تا ایده طراحی و ساخت سیستم تغذیه نیروی هیبرید مخابراتی، برای مناطق دورافتاده و خارج از دسترس، به صورت منفصل از شبکه با قابلیت تامین برق سایت بوسیله ورودی های دیزل ژنراتور، باتری، نیروی خورشیدی و باد شکل گیرد. این محصول قادر است برق مورد نیاز سایت تحت پوشش در هر منطقه جغرافیایی و آب و هوایی را تامین کند. این دستگاه منحصر به فرد که دانش آن %100 بومی و متعلق به جوانان متخصص نیان الکترونیک است، می تواند تا ساعت های طولانی بک آپ باتری نیز داشته باشد که زمان بسیار خوبی برای خدمت رسانی به شبکه می باشد.

منبع تغذیه نیان
منطقه گردشگری توسکستان که در 18کیلومتری جنوب شرقی شهرستان گرگان از ابتدای روستای توسکستان تا دشت سرعلی آباد به طول تقریبا 35 کیلومتر در امتداد جاده گرگان-شاهرود واقع شده است، یکی از مناطقی می باشد که تا کنون ساکنین و گردشگران آنجا امکان دسترسی به شبکه مخابراتی و اینترنت را نداشتند. همچنین به دلیل حجم بالای سفر گردشگران به این منطقه، شرایط جاده ای و احتمال تصادفات در برخی از ماه های سال و یا احتمال آتش سوزی و حریق در جنگل، نبود آنتن دهی سبب وارد شدن خسارت های جبران ناپذیری به طبیعت و یا افراد می شد، که با پیاده سازی این سایت مخابراتی می توان میزان این خسارت ها را تا حدودی کاهش داد.

سیستم هیبرید نیان الکترونیک
برای اجرای پروژه فوق شرکت دانش بنیان نیان الکترونیک با خلق این ایده توانست سیستمی به بازار عرضه کند که تمامی اجزاء این سیستم توسط مهندسین زبده و باتجربه شرکت نیان طراحی و تولید شده است. و می توان گفت با اجرای این طرح ضمن برطرف شدن مشکل برق رسانی برای راه اندازی سایت های دور از دسترس، حدود نیمی از هزینه های برق رسانی به سایت های مخابراتی کاهش می یابد، چرا که برق رسانی برای اینگونه مسیرهای دورافتاده و خارج از دسترس بسیار پرهزینه و زمان بر می باشد.